Έχοντας παράδοση και πείρα πολλών ετών, παρασκευάζουμε 100% αγνό οικολογικό σαπούνι εξαιρετικής ποιότητος, με σεβασμό στον καταναλωτή αλλά και με ευαισθησία προς το περιβάλλον.

 
Παρασκευάζουμε λευκά σαπούνια "ΑΓΝΟ" από ελαιόλαδο και πράσινα από πυρηνέλαιο. Η φυσική απόχρωση του πράσινου σαπουνιού μας οφείλεται στο φυσικό χρώμα του πυρηνελαίου.
Η συγκεκριμένη απόχρωση δύναται ελαφρώς να ποικίλει ανάλογα με την περιοχή προέλευσης του πυρηνελαίου.
Σε όλες τις περιπτώσεις, η αγνότητα των σαπουνιών μας πιστοποιείται και με το ISO 9001: 2000 και ακολουθεί τις διατάξεις του Γενικού Χημείου του Κράτους.

Tα σαπούνια "ΑΓΝΟ" παρασκευάζονται σε πλάκες των 100 gr, 125 gr,150 και 250 gr.

Έχουν περιτύλιγμα ανά τεμάχιο σε διαφανές σελοφάν ή χάρτινη οικολογική συσκευασία. Η τελική συσκευασία των σαπουνιών μας γίνεται σε χαρτοκιβώτια των 12 κιλών κατά κατηγορία γραμμαρίων, όπως:

Α) 100 gr σε χαρτοκιβώτιο των 120 τεμαχίων πλάκες (λευκό ή πράσινο σαπούνι)

Β) 125 gr σε χαρτοκιβώτιο των 96 τεμαχίων πλάκες (λευκό ή πράσινο σαπούνι)

Γ) 250 gr σε χαρτοκιβώτιο των 48 τεμαχίων πλάκες (λευκό ή πράσινο σαπούνι)

 
Δυνατότητα επιλογής και εφαρμογή λογοτύπου στην επιφάνεια του σαπουνιού
 
Το βάρος των πλακών είναι όπως και της προηγούμενης κατηγορίας (100gr,125gr, 150gr, 250gr) και περιτυλίγονται με διαφανές σελοφάν ή με χάρτινη οικολογική συσκευασία.
Οι λευκές και πράσινες πλάκες ελαιολάδου και πυρηνελαίου εμπλουτίζονται με αρωματικά παρασκευάσματα και φυτικά βότανα, όπως:Υπάρχει δυνατότητα συνδυασμού των ανωτέρω καθώς και άλλων βοτάνων
 
Σαπούνι "ΑΓΝΟ" σε σκόνη - τριμμένο λευκό ή πράσινο. Παρασκευάζεται από ελαιόλαδο ή πυρηνέλαιο. Κατάλληλο για πλύσιμο στο χέρι σε χαμηλές θερμοκρασίες, στο χέρι αλλά και σε πλυντήριο ρούχων, ιδανικό στα μωρουδιακά ρούχα (υποαλλεργικό), χωρίς άρωμα, για πλύσιμο ρούχων που δεν πρέπει να έχουν χαρακτηριστικές οσμές (όπως στολές κυνηγών), για σεντόνια νοσοκομείων, καθώς και για ευαίσθητα υφάσματα.Συσκευάζεται σε σακούλες του 1 κιλού. Η τελική συσκευασία γίνεται σε χαρτοκιβώτια των 20 κιλών.
 
Ξενοδοχειακής - τουριστικής χρήσης.

Τα σαπούνια μας είναι κατάλληλα για Ξενοδοχειακή και Τουριστική χρήση, χωρίς να ρυπαινουν το περιβάλλον.
Το βάρος των πλακών είναι 15gr, 20gr, 25gr και 30 gr, πάντα ελαιολάδου ή πυρηνελαίου, με δυνατότητα εφαρμογής του λογοτύπου του πελάτη στην επιφάνεια της πλάκας.

Το σχήμα των πλακών δύναται να είναι τετράγωνο ή στρογγυλό με δυνατότητα εφαρμογής του λογοτύπου του πελάτη στην πλάκα


 

Σε σχήμα κοχυλιών, αχιβάδων, εμπλουτισμένα με φυσικά βότανα και αρωματικά παρασκευάσματα

 
 

Copyright © 2005 Σχεδιασμός και Ανάπτυξη