Σαπούνι ΑΓΝΟ σε σκόνη-τριμμα.Σαπούνι "ΑΓΝΟ" σε σκόνη - τριμμένο λευκό ή πράσινο. Παρασκευάζεται από ελαιόλαδο ή πυρηνέλαιο. Κατάλληλο για πλύσιμο στο χέρι σε χαμηλές θερμοκρασίες, στο χέρι αλλά και σε πλυντήριο ρούχων, ιδανικό στα μωρουδιακά ρούχα (υποαλλεργικό), χωρίς άρωμα, για πλύσιμο ρούχων που δεν πρέπει να έχουν χαρακτηριστικές οσμές (όπως στολές κυνηγών), για σεντόνια νοσοκομείων, καθώς και για ευαίσθητα υφάσματα.
A) Πλύσιμο στο χέρι: χρησιμοποιήστε άφοβα για το μούλιασμα και το πλύσιμο όλων των ρούχων, χρωματιστών, συνθετικών,βαμβακερών,μάλλινων.
Σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό ρίχνουμε 1-2 κουταλιές της σούπας σκόνη ΑΓΝΟ .(Σαν να αλλατίζουμε). Αφήνουμε για ένα λεπτό και μετά αναδεύουμε με το χέρι μέχρι να δημιουργηθεί πλούσιος αφρός. Αυξάνουμε ή ελατώμουμε τη δοσολογία ανάλογα με το αν τα ρούχα είναι πολύ ή λίγο λερωμένα.

Β) Πλύσιμο στο πλυντήριο: χρησιμοποιώντας λευκή σκόνη ΑΓΝΟ.
Για 5κιλά ρούχα βάλτε τα μισά ρούχα μέσα στο κάδο του πλυντηρίου σας, και ρίξτε κατ' ευθείαν μέσα 3-4 γεμάτες κουταλιές της σούπας σκόνη ΑΓΝΟ. Φροντίστε η σκόνη να σκορπιστεί ώστε να μην πέσει σ' ένα μόνο σημείο. Προσθέστε τα υπόλοιπα ρούχα μέσα στο κάδο του πλυντηρίου και ξεκινήστε το πρόγραμμα.
Προσοχή! να κοιτάτε πάντα την ετικέτα στα ρούχα, διότι μπορεί να θέλουν πλύσιμο στο χέρι και σε χαμηλή θερμοκρασία. Η σκόνη ΑΓΝΟ είναι ιδανική για αυτές τις περιπτώσεις.
Φροντίστε για την σωστή συντήρηση του πλυντηρίου σας ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Γ) Πλύσιμο πιάτων- κουζινικών σκευών: η φυσική σκόνη ΑΓΝΟ είναι κατάλληλη για όλα τα σκεύη της κουζίνας. Έχει τέλεια απολυμαντική δράση, δεν αφήνει βλαβερά κατάλοιπα. Διαλύει αποτελεσματικά τα λίπη ακόμα και σε χλιαρό νερό. Δεν χρειάζεται πολύ νερό για ξέβγαλμα.
Δοσολογία: Χρησιμοποιείστε 1-2 κουταλιές της σούπας σκόνη ΑΓΝΟ. Αρραιώστε την σκόνη μέσα σ' ένα μικρό σκεύος αναδεύοντας. Χρησιμοποιείστε το σφουγγάρι σας, παίρνοντας κάθε φορά την δόση που χρειάζεστε.

Δ) Για κουβέρτες, μοκέτες, χαλιά: πλένονται όπως και ταρούχα στο χέρι. Χρησιμοποιούμε πάντα την ανάλογη δοσολογία.
Δοσολογία: 1 κουταλιά της σούπας σκόνη ΑΓΝΟ, για κάθε κιλό λερωμένων ρούχων.

Ε) Για πατώματα: χρησιμοποιείστε άφοβα τη σκόνη ΑΓΝΟ σε πατώματα από μάρμαρο, πλακάκια και μωσαϊκό. Εκτός από την καθαριότητα αποκτάτε και ένα μοναδικό φυσικό γυάλισμα των πατωμάτων σας. Οι φυσικές ιδιότητες της σκόνης “ΑΓΝΟ” προστατεύουν το μαρμαρό σας χωρίς να προκαλούν φθορές όπως άλλα χημικά απορρυμαντικά.

Με σεβασμό στον καταναλωτή και ευαισθησία προς το περιβάλλον.

Copyright © 2005 Σχεδιασμός και Ανάπτυξη